Uvjeti korištenja

Pristanak na opće uvjete korištenja, prodaje i poslovanja

Klikom na tipku Pošaljite narudžbu (Place order) kupac potvrđuje da je upoznat sa svim općim uvjetima korištenja, uvjetima prodaje i uvjetima poslovanja koji su navedeni na ovoj stranici i da se sa svim uvjetima slaže te da je prilikom registracije i upisa podataka za kupnju na njih bio u potpunosti upozoren.

Cijene i računi

Cijene artikala, manipulativnih troškova i dostave su izražene u kunama (kn), sadrže PDV, vrijede za sve načine plaćanja u trenutku obavljanja kupnje računi se obračunavaju i izdaju isključivo u kunama prema važećim zakonima i propisima Republike Hrvatske. Cijene izražene u eurima su informativnog karaktera. Važeće su one cijene i ostale pogodnosti ( popusti, načini dostave, darovi…) koje su na snazi na dan zaprimanja narudžbe. Važeći je izvorni račun koji kupac zaprima prilikom plaćanja odnosno dostave na temelju općih uvjeta prodaje, objavljenih na ovoj stranici i potvrđenih pri ispostavi narudžbe.
Internet trgovina Gajba records d.o.o. izdaje račune u skladu sa trenutnim zakonskim odredbama i u skladu sa trenutnim propisima Republike Hrvatske te su svi izdani računi po potrebi fiskalizirani prema Zakonu o prometu gotovinom u Republici Hrvatskoj.
Računi za kupce koji su fizičke osobe prema važećim zakonskim odredbama moraju sadržavati slijedeće detalje: JIR, zaštitni kod, vrijeme izdavanja, broj računa, oib izdavatelja, oznaku operatera, način plaćanja, podaci o proizvodima, način dostave, količinu, iznos, osnovicu, pdv, ukupan iznos s pdv-om. Računi za kupce koji su fizičke osobe dostavljati ce se kupcima isključivo elektroničkim putem (putem e-maila) u pdf formatu .
Računi za kupce koji su pravne osobe prema važećim zakonskim odredbama moraju sadržavati slijedeće detalje: JIR, zaštitni kod, vrijeme izdavanja, broj računa, oib izdavatelja, oznaku operatera, podatke o kupcu (pravnoj osobi, ime adresa i OIB) način plaćanja, podaci o proizvodima, način dostave, količinu, iznos, osnovicu, pdv, ukupan iznos s pdv-om. Računi za kupce koji su pravne osobe dostavljati će se kupcima elektroničkim putem u pdf formatu i poštom.

Jezik

Jezici komunikacije u internet trgovini Gajba records d.o.o. i stranicama www.hladnopivo.hr su engleski i hrvatski jezik.

Transport i dostava

Internet trgovina Gajba records d.o.o. artikle i proizvode dostavlja po cijeloj Hrvatskoj i u inozemstvo.
Kupcima iz Republike Hrvatske dostavu obavljaju kurirske službe ili pošta (ako u trenutku dostave kupac nije na navedenoj adresi, kurirske službe ili pošta će kupcu ostaviti obavijest o prispijeću pošiljke, a naručeni proizvodi će kupca čekati slijedećih 5 dana u najbližem uredu kurirske službe ili pošte), a svim ostalim kupcima dostava se organizira i šalje isključivo putem pošte kao preporučena pošiljka..
Uobičajena dostava na teritoriju RH je od 3-10 dana ovisno o slanju pošiljke dok je uobičajena dostava izvan RH od 10-30 dana.
Ako mislite da dostava Vaše narudžbe kasni, o tome nas odmah obavijestite na info@gajbarecords.hr  i mi ćemo se potruditi saznati gdje je trenutno Vaša narudžba.
Troškovi dostave i transporta ovise o težini a najniži iznos dostave i transporta iznosi 20,00 kn (PDV uključen) za dostavu na željenu adresu unutar Hrvatske putem standardne dostave putem pošte ili kurirske službe, za plaćanje kreditnim karticama i debitnim karticama, Paypal računom te putem transakcijskog računa.
Cijena artikla i dostave ne uključuje eventualne carinske troškove niti bilo kakve posebne naknade odredišne države. Kupac snosi odgovornost za sve navedene troškove te se prije naručivanja treba informirati u ispostavi carinske uprave države u koju se paket šalje oko uvjeta i pravila te mogućih dodatnih troškova jer povrat sredstava uzrokovanih izmjenama carinske uprave države u koju se pošiljka šalje neće biti moguća.
Vaša pošiljka je osigurana od gubitka u dostavi.

Preuzimanje digitalnog sadržaja u MP3 formatu

Internet trgovina Gajba records d.o.o. osim fizičkih artikala (CD, LP, majica….) nudi na svojim stranicama i preuzimanje (kupovanje) digitalnog sadržaja pjesama ili cijelog albuma u MP3 i VAW formatu po narudžbi i izvršenom plaćanju od strane kupca.
Po izvršenom plaćanju kupac dobiva na svoj e-mail, koji mora dostaviti trgovini Gajba records d.o.o. pri registraciji i narudžbi digitalnog sadržaja, link sa kojeg će mu biti omogućeno preuzimanje određenog digitalnog sadržaja koji je naručio i platio u roku od 2 – 5 dana.

Otkazivanje ili mijenjanje narudžbe

U slučaju narudžbe fizičkih artikala sa Internet stranice www.hladnopivo.hr narudžbu možete otkazati ili promijeniti neke od njezinih detalja bez naknade jedino u slučaju ako narudžba još nije procesuirana odnosno roba i proizvodi još nisu otpremljeni iz internet trgovine Gajba records d.o.o..
U slučaju preuzimanja (download) digitalnog sadržaja u MP3 formatu, kupac u trenutku pokretanja preuzimanja digitalnog sadržaja (pjesme ili album u digitalnom formatu) preko linka koji će mu biti dostavljen e-mailom od strane trgovine Gajba records d.o.o. nema više pravo na odustajanje niti pravo na povrat novca uplaćenog za digitalni sadržaj.

Otkazivanje narudžbe od strane internet trgovine Gajba records d.o.o.

U slučaju narudžbe fizičkih artikala sa Internet stranice www.hladnopivo.hr narudžbu možete otkazati ili promijeniti neke od njezinih detalja bez naknade jedino u slučaju ako narudžba još nije procesuirana odnosno roba i proizvodi još nisu otpremljeni iz internet trgovine Gajba records d.o.o..
U slučaju preuzimanja (download) digitalnog sadržaja u MP3 ili VAW formatu, kupac u trenutku pokretanja preuzimanja digitalnog sadržaja (pjesme ili album u digitalnom formatu) preko linka koji će mu biti dostavljen e-mailom od strane trgovine Gajba records d.o.o. nema više pravo na odustajanje niti pravo na povrat novca uplaćenog za digitalni sadržaj.
Otkazivanje narudžbe od strane internet trgovine Gajba records d.o.o.
Internet trgovina Gajba records d.o.o. pridržava pravo odustajanja od isporuke narudžbe u slučajevima kada na zalihama internet trgovine Gajba records d.o.o. ponestane naručenih proizvoda, ako kod kupca utvrdimo povećani rizik plaćanja, ako narudžba nije bila ispunjena u skladu s Općim uvjetima poslovanja spomenutim na ovoj stranici ili ako je došlo do očite pogreške u cjeniku.
U pojedinačnim slučajevima, zbog velike potražnje, moguće je da neke od naručenih proizvoda ne možemo isporučiti, odnosno da su neki od proizvoda iz ponude rasprodani. U slučaju rasprodanih proizvoda, kupac će biti obaviješten putem računa pri isporuci dobavljivih proizvoda, ili pismom, elektroničkom poštom, pozivom, SMS-om ili drugačije te naravno neće biti terećen za kupovinu istih odnosno uplaćena sredstva će biti vraćena u što skorijem roku ukoliko internet trgovina Gajba records d.o.o. ne može isporučiti rasprodane proizvode.

Načini i mogućnosti plaćanja

Način plaćanja kupac bira prilikom procesa narudžbe:
1) plaćanje kreditnim i debitnim karticama – moguće je plaćanje American Express®, MasterCard®, Visa kreditnom karticom te Maestro debitnom karticom putem sigurnosnog provjerenog sustava autorizacije kreditnih kartica WSpay. WSpay je usluga on-line autorizacije kreditnih kartica namijenjena svima koji na svojim web stranicama posjetiteljima žele ponuditi mogućnost plaćanja proizvoda i/ili usluga kreditnim karticama putem interneta uz maksimalnu sigurnost. WSpay sustav iznimno je siguran pa su zloporabe gotovo nemoguće, a u Hrvatskoj je jedan od vodećih servisa za plaćanje putem interneta. WSpay sustav omogućuje: on-line plaćanje kreditnim karticama 100% sigurnosti pri plaćanju kako za kupca, tako i za trgovca, iznimnu zaštitu osobnih i poslovnih podataka.
2) plaćanje internet bankarstvom, općom uplatnicom, virmanom ili transakcijskim računom – kod izbora ovog načina plaćanja, na svoju e-mail adresu ćete dobiti Ponudu sa svim podacima potrebnim za uplatu, uključujući broj računa na koji trebate uplatiti vrijednost narudžbe. Uplatu potom možete izvršiti korištenjem internet bankarstva ili načinom na koji inače plaćate svoje račune – putem banke, pošte, Fine ili sl.
3) plaćanje uslugom PayPal – Paypal je kompanija koja omogućuje da se novčane transakcije obavljaju u potpunosti preko interneta. Hrvatska je odobrena kao zemlja gdje se može koristiti ovaj način transakcija. Kreiranje online računa prilično je jednostavno. Upute i detalje potražite na linkovima: http://www.paypal-registracija.co.cc/ https://www.paypal.com .
Po zaprimljenoj uplati ili informaciji o uspješnoj autorizaciji, poslat ćemo vam naručene proizvode ili vam omogućiti preuzimanje digitalnog sadržaja, ovisno o narudžbi.

Prava potrošača

Kupcu u internet trgovini Gajba records d.o.o. pripadaju sva prava po Zakonu o zaštiti potrošača.

Korisnička podrška

Imate li bilo kakovih pitanja ili poteškoća u radu u internet trgovini Gajba records d.o.o., slobodno nam se obratite na adresu info@gajbarecords.hr

Kontakt i prigovori

Molimo koristite formu Kontakt koja se nalazi na početnoj stranici www.hladnopivo.hr internet trgovine Gajba records d.o.o. te ćemo Vam odgovoriti u što skorijem roku.
Ukoliko imate prigovor molimo pročitajte Obavijest o načinu podnošenja prigovora potrošača:
Sukladno članku 8. stavku 2. Zakona o zaštiti potrošača (NN 79/07, 125/07–isp., 79/09 i 89/09– isp. i 133/09), obavještavamo potrošače da prigovor na kvalitetu naših proizvoda i usluga, u pisanom obliku, mogu dostaviti na adresu: Gajba records d.o.o., Španjolska 1, 10090 Zagreb, Hrvatska, ili e-mailom na adresu info@gajbarecords.hr Odgovor na vaš prigovor dat ćemo u pisanom obliku najkasnije 15 dana od dana primitka prigovora.