Details.
D FESTIVAL

Description.

https://www.facebook.com/dfestival.dojran

Еден од најзначајните музички состави на овие простори обележува 35 години кариера со турнеја од 35 концерти во чии рамки е резервиран и датумот за #ДФестивал. Со „35 за 35“ ХЛАДНО ПИВО ни гостува на Главна бина со славенички настап на кој бендот ќе ги свири најголемите хитови од сите фази на својата кариера. 🎉🎶