ALTERNATE CONTENT

* novosti

25.05.2013
NOVI VIDEO SPOT "NA OVIM PROSTORIMA"

Pogledajte video spot "Na ovim prostorima" OVDJE !!!

Pogledajte iznimna glumacka umijeca svih clanova benda u novom spotu pjesme 'Na ovim prostorima'. Video spot za pjesmu koja je, rijecima Mile Kekina, 'nastala u jednom dahu', režirao je poznati hrvatski redatelj Goran Kulenovic Kula, nagraden Porinom za najbolju režiju video spota upravo za 'Politiku' Hladnoga piva davne 2000. godine! Ovo je ujedno i njihov 11. zajednicki spot, a ovu vec provjerenu suradnju u montaži je finalizirao Slaven Jekauc. Hladno pivo (Foto: Promo)

'Naša suradnja s ovim kreativnim duetom pocela je davne 1999. godine. Od tada su se naredala mnoga remek dijela kao što su „Roštilj“,“ Zimmer frei“,“ Politika“,“Backi zagreb stuhpa šeja“, 'Teško je ful biti kul', pa sve do 'Pravog ja'.

Spot za pjesmu 'Na ovim prostorima' prica pricu o epskom putovanju malog covjeka ka još jednoj asocijaciji naroda i narodnosti u kojoj se nada naci srecu i blagostanje. Montažu spota i specijalne efekte potpisuje Slaven Jekauc bez kojih ovaj spot ne bi izgledao ni upola ovako glamurozno, da ne kažem fancy!', opisuje suradnju i ideju videospota Mile Kekin, a Zoki dodaje: 'Spot se obracunava sa uvriježenim stereotipima i razlikama 'balkanskog' i 'zapadnoeuropskog' shvacanja funkcioniranja današnjeg covjeka.

Na satiricno ironican nacin je prikazana težnja malog frustriranog balkanskog žitelja i pregaoca za odlaskom u bolje sutra u novu zajednicu naroda i narodnosti'.

HLADNO PIVO - Svijet glamura

...